DOM Mikkeli

Tilat taipuvat moneen

DOM Mikkeli sijaitsee aivan Mikkelin torin vieressä ja tunnetaan laajasta ja vaihtuvasta olut-, viini-, siideri- ja muusta juomavalikoimastaan. DOM Mikkeli on saanut myös kehuja viihtyisänä seurusteluravintolana. Tiloista löytyy monia vaihtoehtoja niin katutasosta kuin toisesta kerroksesta.

DOM Mikkeli on sisustettu tunnelmalliseksi ja upeat erikoiset yksityiskohdat tekevät paikasta ainutlaatuisen. Mukavissa sohvaryhmissä pystyy helposti rentoutua illanvietossa ystävien kesken. Valoa tilaan tuovat isot kaarevat ikkunat.

DOM Mikkelin tiloissa järjestät helposti vapaamuotoisia kokouksia sekä ikimuistoisia juhlia aina 80 henkilölle asti.

Pyydä tarjous osoitteesta info@dommikkeli.fi

Bar DOM

Istumapaikkoja Bar DOMista löytyy 50 henkilölle. Bar DOM on yksi osa DOM Mikkelin kokonaisuutta.

Kun järjestät tilaisuutesi Bar DOMissa saat käyttöösi Bar DOMin yhteydessä olevan viihtyisän sisäpihan terassin. Palvelukokonaisuuden kruunaa osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Pyydä tarjous osoitteesta info@dommikkeli.fi

Papa’s DOM

Joulukuussa 2019 avatun Papa’s DOMin tyylikkäät tilat tarjoavat oivat puitteet järjestää erilaisia kokouksia ja tapahtumia. Savolaisnapolilainen sisustus luo tunnelmaa upealle tilakokonaisuudelle.

Tarjonta on Papa’s DOMissa huippuluokkaa ja Papa’s DOM tarjoaakin Valoriani -uunissa paistettuja savolaisnapolilaisia pizzoja. Hauskana lisänä Papa’s Domissa voi järjestää myös pitsa-tastingin!

Syntymäpäiville tai muuhun illan viettoon Papa’s Domin tilat sopivat niin ulkonäkönsä kuin tarjonnankin suhteen. Papa’s DOMissa voi vaikkapa järjestää päivänsankarille yllätykseksi Olut- ja viinitastingin.

Tilaisuuksia kuten cocktailtilaisuus voi järjestää aina 50 henkilölle, istumapaikat Papa’s DOMista löytyy 35 henkilölle.

Kokoustamiseen tilasta löytyy liikuteltava televisio, ja pöydät ovat muokattavissa omaan tarpeeseen sopivaksi. Kokoustaminen Papa’s DOMissa onnistuu aina 30 hengen voimin.

Pyydä tarjous osoitteesta info@dommikkeli.fi

Papa’s DOM yläkerta

Tunnelmallinen Papa’s DOMin yläkerta on uudistettu 2022. Tila tarjoaa upeat puitteet järjestää erilaisia juhlia kuin kokouksiakin. Papasin yläkerta on sisustettu tyylikkäästi ja upeat yksityiskohdat kiinnittävät huomion. Papasin yläkerrassa tilaa riittää ja juhlat voi järjestää jopa 100 henkilölle!

Papasin yläkerta koostuu kahdesta samankokoisesta tilasta, jotka erottaa väliseinä. Tämän ansiosta kokoustaminen onnistuu toisella puolella väliseinää ja ruokailu toisella! Kokoustamaan yläkerrassa mahtuu 30 henkilöä.

Tarjonta Papas DOMin yläkerrassa on erinomainen, ja juhlissa onnistuu järjestää esimerkiksi pitsa-tasting!

Järjestäessäsi tilaisuuden papasin yläkerrassa on tapahtuman ajan käytössäsi myös viihtyisä valaistu ulkoterassi.

Pyydä tarjous osoitteesta info@dommikkeli.fi

Club DOM

Club DOM on loistava paikka järjestää yksityistilaisuus missä halutaan nauttia vaikkapa livebändeistä tai DJ:n tahdeista tanssilattialla. Clubin puolelle mahtuu jopa n.200 juhlijaa.

Club DOM sisustettu tyylikkäästi ja tanssilattialla tilaa riittää sinulle, ystävillesi tai työkavereille. Tiski on sijoitettu näppärästi keskelle Clubia. Valaistus Clubilla on upea – diskopalloa unohtamatta!

Järjestä täällä syntymäpäivät, pikkujoulut tai yrityksen kick offit, Club DOMin ammattitaitoinen henkilökunta on apunasi tapahtuman ajan!

Pyydä tarjous osoitteesta info@dommikkeli.fi