DOM Mikkeli

DOMin musiikkiteatteri esittää: Savolaista herkkua

Heinäkuussa torstaisin klo 19
6.7. | 13.7. | 20.7. | 27.7.

Esitykset Porrasalmenkadulla, sisäpihalla, Terrace DOMissa. Sateen sattuessa sisällä. Liput 10 €. Ennakkoon waulinko.fi tai Bar DOMin tiskiltä.

Alussa oli saari, norppa ja Nestori. Sitten kaksi muikkua ja kitaristi nostivat kattilan kantta, lisäsivät liemeen isolla lusikalla vähän mitä sattuu ja päättivät tarjoilla sopan nälkäiselle yleisölle. Kulhot esiin, nyt sitä saa!

Musiikkiteatteriyhdistys Waulingon Savolaista herkkua on makoisia suupaloja Saimaan rannoilta, torien laitamilta, laitureilta, lautasilta ja välillä vähän laidan väärältä puoleltakin. Menevä musiikki ja savolaiseen tapaan kolmelle kierteelle viännetty huumori takaavat katsojalle maistuvan musiikkiteatterielämyksen, josta ei sattumia puutu.

Rapsakan ruiskuoren kätköistä teille parastaan tarjoilevat ihan umpisavolaiset muikut Minttu Tamski ja Mimmi Rantala. Kolmen tähden illallista säestää kitaristi Jarno Hopponen, jonnii sortin eväkäs itennii. Tule viihtymään kanssamme ja kokemaan lähituotetut herkut kaikin aistein –tasapainoaistia unohtamatta.