DOM Mikkeli

Perjantaisin livemusaa

Pe 16.2. Kylän Jätkät

Multilahjakkaista Rantakylän kolleista koottu bilecoveribändi Kylän jätkät. Soittolista on karun metallinen, mutta popahtavan rauhallinen. Myöskin hikisen rokkaava, mutta tanssittavan rytminen. Sopivassa suhteessa mukana laulettavia Suomihittejä ja ulkomaalaisia rokkikukkoja. ”Kaikille jotain”-tyyliä edustava bändi takaa hyvät kemut klassikoilla ja nykyhiteillä.

Toistakymmentä vuotta keikkalavoja kiertänyt bändi tunnetaan energisestä esiintymisestä ja saa paatuneemmankin rokkarin mukaan meininkiin.

Liput: Ennakkoon tiketti.fi 7 € (sis. palvelumaksun), ovelta 9 €


Pe 15.3. Timo Kotipelto & Netta Skog

Timo Kotipelto yhdistää nyt voimansa hevimetallin maailmasta jo tutun digiharmonikan maailmanmestari Netta Skogin kanssa. Monista eri projekteistaan tunnettu Netta on soolokeikkojensa lisäksi vieraillut mm. Nightwishin, Mokoman, Children Of Bodomin ja Turmion Kätilöiden keikkakokoonpanoissa ja on innoissaan lähdössä toteuttamaan uudenlaista taidekokonaisuutta Timon kanssa kahdestaan.

Luvassa on todellakin jotakin erilaista, koska Timo on kiertänyt duo-keikoillansa kitaristin kanssa, ja nyt instrumentaalinen vastuu on kokonaan Netan digiharmonikalla. Tutut rock- ja heviklassikot saavat uudet sovitukset digiharmonikan mahdollistaessa loopperin sekä muun muassa rumpujen käytön, ja lisämausteen kaksikon esiintymiseen tuo myös Netan oma laulu.

Liput: Ennakkoon tiketti.fi 15 €, ovelta 20 € (mikäli jäljellä)


Pe 12.4. Petra

Petra Gargano on laulaja ja lauluntekijä. Hän aloitti uransa jo 13-vuotiaana supersuositun Tiktak-yhtyeen solistina. Tiktakin riveissä hän tuli tutuksi ympäri Suomea, sillä bändi keikkaili ahkerasti lähes kymmenen vuotta klubeilla ja festivaaleilla. Vaikka bändi lopetti levyttämisen vuonna 2007, lukuisat hitit ovat jääneet elämään radiotaajuuksille sekä ihmisten mieliin. Näitä klassikoita, kuten “Heilutaan”, “Satuprinsessa” ja “Sankaritar” on edelleen mahdollista kuulla livenä Petran omilla keikoilla hänen kattavan soolomateriaalin rinnalla. Petra on monipuolinen artisti, joka rakastaa heittäytyä.

Liput: Ennakkoon tiketti.fi 15 €, ovelta 20 € (mikäli jäljellä)


Pe 10.5.Jukka Poika

Oman tunnistettavan tyylin luonut Jukka Poika on persoonallinen artisti, joka tunnetaan myös lukuisista hiteistään, mm. Silkkii, Kylmästä lämpimään, Älä tyri nyt.

Liput: Ennakkoon tiketti.fi 15 €, ovelta 20 € (mikäli jäljellä)


Pe 24.5.Boforia & Tilt Tank

Paikalliset Boforia ja Tilt Tank.

Boforia: Jämäkkää ja monipuolista omaa suomimetallia.
Tilt Tank: ”Mean & steamy rock’n roll since 2014!”

Boforia 22:00
Tilt Tank 23:30

Vapaa pääsy